03 oktober 2013

Jeroen zoekt 500 docenten Nederlands uit het VO

Jeroen Clemens is docent Nederlands aan Helen Parkhurst, Dalton school voor VO in Almere. Sinds september 2011 doet hij promotieonderzoek naar Online Tekstbegrip. In het voorjaar hebben 85 docenten Nederlands meegedaan aan een pilot-onderzoek over Online Tekstbegrip door een vragenlijst in te vullen.

Gezocht: 500 docenten Nederlands
Na de herfstvakantie wil Jeroen het hoofdonderzoek starten met de afname van een nieuwe, verbeterde versie van de vragenlijst. Zijn streven is om 500 docenten Nederlands uit het VO te ondervragen. Jeroen hoopt dat zoveel mogelijk docenten Nederlands in het VO mee willen werken aan dit onderzoek. Dat kun je doen door dit korte formulier in te vullen. Hiermee geeft je aan dat je geïnteresseerd bent. Je krijgt dan na de herfstvakantie een persoonlijke uitnodiging met een link naar de vragenlijst. Als je al mee hebt gedaan, hoef je niets te doen, want dan sta je al op een lijst.

Lees je mijn blog en ken je docenten Nederlands uit het VO? Speel de oproep van Jeroen dan aan hen door. Uiteraard zal Jeroen uiteindelijk de resultaten van zijn onderzoek delen, dus je krijgt er zeker wat voor terug!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten