14 januari 2014

Wij staan er niet bij!

Vanavond ontving ik een mailtje van de directeur Marketing & Communicatie van een grote MBO instelling:
"De bron van uw twitter gegevens is mij onbekend, echter onvolledig. Onze instelling ontbreekt in dit overzicht."
Tsja... daar kan ik natuurlijk weinig aan doen! Zoals ik in het bericht al meldde beperkte ik me tot de twintig MBO onderwijsinstellingen die in 2013 de meeste tweets verstuurd hebben. Met nog geen 150 verstuurde tweets in 2013 hoort de betreffende instelling dus echt niet in deze lijst thuis.

Ik heb bewondering voor de betrokkenheid van deze directeur Marketing & Communicatie, maar heb het idee dat hij zijn signalen ergens anders moet gaan afgeven...

Het volledige overzicht van het twittergedrag van alle MBO instellingen in 2013 volgt zo spoedig mogelijk. Daarbij wordt dan ook gekeken naar volgers, volgend en, wat misschien nog wel het belangrijkste is: de mate waarin een instelling reageert op tweets van anderen!
Voor deze directeur Marketing & Communicatie zal ik dat getal alvast prijsgeven: Uw instelling heeft in 2013 minder dan 21 keer gereageerd op een tweet van een ander. Ter vergelijking: Het Nova College reageerde 953 keer...

Overigens baseer ik mij hierbij volledig op de gegevens zoals ze mij verstrekt zijn door OBI4wan, dus als ze niet kloppen: don't shoot me, I'm only the messenger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten